Seturi Supermarket si Accesorii

Articolele 1-12 din 38

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
  1. Set de joaca stand supermarket ECOTOYS HC206441
    PRP: Pret standard 308,00 Lei Pret special 256,00 Lei
  2. Grupe de Alimente
    159,90 Lei

Articolele 1-12 din 38

Pagina
pe pagina
Setati ascendent

Copiii sunt fascinati de modul in care functioneaza casa de marcat, atunci cand merg la cumparaturi cu parintii lor, iubind, de asemenea, sa puna produse in cosul de cumparaturi. Cum parintii nu pot lua chiar tot ce isi doresc copiii, iar cei mici nu au acces sa poata utiliza si ei o casa de marcat. 

De aceea, pentru a le explica mai usor modul de functionare a unui astfel de dispozitiv si pentru a-i antrena intr-o joaca frumoasa, pe placul lor si educativa totodata, se pot cumpara jucarii si seturi supermarket, care sa redea intr-un mod cat mai realistic procesul specific comertului. 

Ce jucarii pot fi gasite in categoria de Seturi supermarket si accesorii? 

In categoria destinata seturilor pentru supermarket pot fi gasite jucarii care imita toate elementele implicate in procesul de cumparare, de la seturi de produse, cum ar fi fructe si legume din plastic, torturi cu accesorii, la cosuri de cumparatori – carepot fi gasite goale sau cu accesorii, astfel incat cei mici sa aiba ce cumpara in joaca lor de-a supermarketul – si chiar case de marcat, cu bani de jucarie, pentru a plati cumparaturile facute. 

Astfel de jucarii pot fi realizate din diferite materiale, cele mai populare fiind cele din plastic si cele din lemn, care sunt tot mai des cautate de parinti.