Carucioare Papusi

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Un alt joc de rol care este preferat de copii de toate varstele, dar in special de fetite, este cel care presupune ingrijirea unui bebelus sau a unei papusi, ca si cum ar fi un copil adevarat. Pentru ca joaca sa fie cat mai aproape de realitate, fetitele isi doresc sa aiba carucioare papusi, cu care sa le poata scoate la plimbare, dar si alte accesorii, precum patut sau leagan, biberoane sau tacamuri pentru hranirea acestora. 

Producatorii de jucarii au inteles nevoia si dorinta copiilor de a imita adultii, motiv pentru care au creat modele de carucioare care sa fie cat mai asemanatoare cu cele reale, folosite de mamici pentru bebelusii lor. 

Ce fel de carucioare pot fi gasite la mama.ro? 

Unul dintre locurile in care se poate incepe cautarea pentru un carucior papusa este mediul online, unde magazinul nostru – mama.ro – pune la dispozitia paritilor care doresc sa isi surprinda copii o gama variata de carucioare de jucarie. Acestea pot fi realizate din plastic sau din lemn, cu modele dintre cele mai diverse si complexe, astfel incat fetitele sa isi poata dezvolta instinctele materne si isi ingrijeasca papusile la fel cum mamele lor procedeaza cu ele. 

De asemenea, in magazinul nostru mai pot fi gasite si diferite modele de papusa cu carucior, care poate avea chiar si un bebelus sau alte accesorii, fiind o idee buna pentru un cadou destinat fetitelor, de la varsta de aproximativ 12-18 luni, pana la varsta de 5-6 ani, sau chiar mai mult. 

Pentru cele care isi doresc foarte mult un bebelus de jucarie se poate alege un set format dintr-o papusa bebe cu carucior, care le va tine ocupate mult timp si pe care isi vor dori, cu siguranta, sa le scoata si la plimbare, fiind deci si o buna modalitate de a petrece timp in aer liber.