Hoverboard

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Intr-o lume in care tentatia gadget-urilor este tot mai mare si copiii sunt tot mai tentati sa isi piarda timpul liber in fata ecranelor, parintii cauta in permanenta solutii pentru a-i incuraja sa petreaca timp de calitate in aer liber, pentru o crestere si o dezvoltare armonioase. Un hoverboard este o solutie foarte populara, care isi atinge usor scopul, facandu-i pe copii sa se indragosteasca pur si simplu de dispozitivul electronic auto-echilibrant care ii face sa se deplaseze usor pe aleile parcului sau pe terenul de joaca.

Nu poti tine tanara generatie departe de tehnologie, iar hoverboardul impaca in mod inspirat atractia catre dispozitivele viitorului si petrecerea sanatoasa a timpului in aer liber. Intr-o maniera dinamica si distractiva, cei mici vor invata rapid sa manevreze hoverbord-ul si sa se deplaseze usor dintr-un punct in altul.

In categoria Hoverboard vei gasi modele diferite, de la cele mai simple si pana la hoverboard-uri compleze, cu sisteme de lumini, boxe incorporate, pentru o experienta de distractie superioara, alaturi de prietenii de joaca. Hoverboard-urile sunt construite din materiale de calitate, cu partea electronica minitios alcatuita, pentru un ansamblu care sa respecte toate standardele de siguranta a copiilor. Nu uita si de echipamentul de protectie, pe care il poti achizitiona din categoria speciala a magazinului Mama.ro.