Trotineta Copii

Articolele 1-12 din 158

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
 1. Trotineta copii, QKIDS, FLO Pink, Rulmenti ABEC-9, Roti poliuretan 85A, Ghidon T-shape, Platforma anti-derapanta, Defender brake, Aluminiu
  PRP: Pret standard 165,00 Lei Pret special 139,00 Lei
 2. Trotineta copii, QKIDS, FLO Green, Rulmenti ABEC-9, Roti poliuretan 85A, Ghidon T-shape, Platforma anti-derapanta, Defender brake, Aluminiu
  PRP: Pret standard 165,00 Lei Pret special 139,00 Lei
 3. Trotineta freestyle, QKIDS, WEISS Black, Ghidon reglabil pe 3 trepte, Amortizor Easy&Up, Platforma anti-derapanta, Pliabila, Aluminiu
  PRP: Pret standard 330,00 Lei Pret special 235,00 Lei
 4. Trotineta copii, QKids, BRO - Purple
  PRP: Pret standard 165,00 Lei Pret special 139,00 Lei
 5. Trotineta cu roti cu LED Ricokids Piko 765000 - Turcoaz
  PRP: Pret standard 236,00 Lei Pret special 196,00 Lei
 6. Trotineta Kidwell ZOOCAR - Dinosaur
  PRP: Pret standard 305,00 Lei Pret special 254,00 Lei
 7. Trotineta cu roti cu LED Ricokids Loco 765107 - Verde cu negru
  PRP: Pret standard 191,00 Lei Pret special 159,00 Lei
 8. Trotineta 3 in 1 cu roti cu LED Ricokids Buggy 765302 - Albastru
  PRP: Pret standard 237,00 Lei Pret special 197,00 Lei
 9. Trotineta 5 in 1 cu sezut si 3 roti cu LED Ecotoys YM-SW-6 - Verde
  PRP: Pret standard 220,00 Lei Pret special 183,00 Lei
 10. Trotineta freestyle, QKIDS, WEISS Pink, Ghidon reglabil pe 3 trepte, Amortizor Easy&Up, Platforma anti-derapanta, Pliabila, Aluminiu
  PRP: Pret standard 330,00 Lei Pret special 235,00 Lei
 11. Trotineta transformabila 2 in 1 MoMi ELIOS Pink
  PRP: Pret standard 260,00 Lei Pret special 179,00 Lei

Articolele 1-12 din 158

Pagina
pe pagina
Setati ascendent

Miscarea are un rol esential in buna dezvoltare a copiilor, medicii recomandand miscarea in aer liber a celor mici chiar si in anotimpul rece. Daca la temperaturi scazute, o scurta plimbare poate fi suficienta, odata cu sosirea temperaturilor prietenoase, plimbarile din ce in ce mai lungi si miscarea facuta cu o trotineta copii sunt atat indicate, dar si iubite de copii de toate varstele. 

Trotineta reprezinta atat o buna modalitate de miscare si distractie, dar si o metoda de dezvoltare a echilibrului si abilitatilor motorii ale celor mici. Pe masura ce acestia cresc si pretentiile cu privire la aspectul si modul de functionare al trotinetelor sunt mai mari, tot mai populare fiind astazi modelele de trotineta electrica. 

Care este trotineta potrivita copilului, in functie de varsta acestuia?

Exista numeroase modele de trotinete, aceste vehicule fiind impartite, in general, in doua categorii: trotinete cu doua roti si trotinete cu trei roti. Aceasta catalogare ajuta la o alegere mai usoara a trotinetelor in functie de varsta copiilor, deoarece cele cu trei roti sunt concepute pentru copiii care abia incep sa invete sa mearga pe acestea, fiind o categorie specifica de trotineta copii 2 ani sau chiar 3 ani, in functie de momentul in care se doreste inceperea procesului de invatare. 

Desi poate parea precoce varsta de 2 ani, modelele de trotinete disponibile in magazinul mama.ro sunt dotate si cu alte accesorii, pe langa cele 3 roti, care sa faciliteze utilizarea acestora, cum ar fi modelele 2 sau 3 in 1, care au si sezut, care sunt mai usor de controlat si nu se misca foarte repede. Cu toate acestea, o astfel de trotineta cu 3 roti poate fi folosita pentru o perioada mai indelungata, pana copilul capata abilitatile motorii sau echilibrul necesar pentru a manevra o trotineta cu doua roti.

Pe masura ce copiii isi dezvolta abilitatile motrice si, mai ales echilibrul, se poate trece chiar si la trotinetele cu doua roti. Acestea sunt cele mai comune tipuri de trotinete, care se adreseaza unor categorii variate de varste, de la 5 ani pana la 12 ani, existand totodata si trotinete pentru adulti. 

Pentru a putea fi folosita insa in siguranta, trebuie sa se tina totusi de varsta copilului, mai ales ca astfel de trotinete pot fi gasite in diferite dimensiuni. Greutate si inaltimea acesteia sunt criterii care influenteaz modul in care va fi utilizata si nivelul de siguranta oferit copilului, motiv pentru care pentru categoria de varsta 4-6 ani se recomanda o trotineta cu doua roti, dar reglabila pe inaltime, astfel incat sa poata fi adaptata cu usurinta nevoilor copiilor, care se afla in plin proces de crestere. 

In schimb, pe masura ce inainteaza in varsta si modelele de trotinete potrivite se schimba, pentru categoria de 7-8 ani existand chiar si trotineta electrica copii. Aceasta poate fi folosita atat in modul electric, dar si in modul clasic, oferind un grad de siguranta ridicat micilor utilizatori, in ciuda motorului puternic, datorita sistemul sigur si eficient de franare. 

Datorita acestor dispozitive de deplasare, copii de toate varstele se pot bucura de momente de distractie, in aer liber.