Banda Protectie Mobila

1 articol

pe pagina
Setati ascendent
  1. ZOPA - Rola de protectie 2 m, eco-friendly, ignifugata, non-toxica
    49,00 Lei

1 articol

pe pagina
Setati ascendent

Banda protectie mobila este un ajutor de nadejde cand e vorba despre siguranta copilului mic impotriva impactului cu marginile si colturile ascutite ale mobilierului din locuinta. Etapa primilor pasi ai bebelusului si pana la varsta in care este de deplin stabil pe propriile picioare, adica pana implineste 3 ani sau chiar mai tarziu, este o perioada frumoasa, insa plina de provocari si stresanta pentru parinti.  

Pana nu devii parinte, consideri ca ai o casa sau un apartament in care nu se poate intampla nimic rau, in care toate obiectele sunt la locul lor stabilit si nu exista niciun risc de vatamare. Odata ce micul explorator ia in stapanire locuinta, iti dai seama ca este plina de pericole din partea unor obiecte absolut banale cum ar fi marginile dulapurilor, rafturilor, comodelor si bibliotecilor. 

Cazaturile sunt la ordinea zilei cand copilul incepe sa mearga si ai vrea sa te poti transforma in perna care ii amortizeaza impactul cu podeaua sau obiectele dure din casa, insa esti doar un om. In loc sa iti exersezi limitele rabdarii si sa il tii tot timpul de mana, reducandu-i din avantul spre independenta si dorinta de explorare, mai bine te asiguri ca ai cumparat produsul potrivit: banda de protectie pentru marginile dure si colturile mobilei, care se lipeste temeinic, cu banda dublu-adeziva, asigurand o suprafata moale si pufoasa care nu iti va pune in pericol puiul la impact.