Scaune Auto Copii 15 36 kg

Articolele 1-12 din 102

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
 1. Scaun auto Coto Baby Bari ISOFIX 15-36 Kg Dark Grey Melange
  PRP: Pret standard 676,00 Lei Pret special 563,00 Lei
 2. Scaun auto cu Isofix 15-36 Kg Kidwell Weston - Black
  PRP: Pret standard 719,00 Lei Pret special 599,00 Lei
 3. Scaun auto cu Isofix 15-36 Kg Kidwell Weston - Grey Black
  PRP: Pret standard 719,00 Lei Pret special 599,00 Lei
 4. Joie - Scaun auto i-Traver Signature Oyster, 100 - 150 cm, testat ADAC
  959,00 Lei
 5. Scaun Auto 0-36 Kg, Rear Facing, 360°, Momi Tordi - Turquoise
  980,00 Lei
 6. Scaun Auto I-Size 40-150 cm, Rear Facing, Momi Urso - Black
  980,00 Lei
 7. Scaun auto Coto Baby Salsa Q 9-36 Brown
  PRP: Pret standard 725,00 Lei Pret special 604,00 Lei
 8. Scaun auto cu isofix Quick Fix, Momi, 15-36Kg, Dots
  735,00 Lei

Articolele 1-12 din 102

Pagina
pe pagina
Setati ascendent

Pentru o calatorie in siguranta cu masina impreuna cu cel mic, ai nevoie de un scaun auto copii 15-36 kg, adecvat incepand cu varsta de 3 ani si pana la 12 ani sau pana in momentul in care copilul depaseste limitele prevazute de lege pentru obligativitatea scaunului de copii, adica inaltimea de 135 cm si greutatea de 36 kg. Categoria Scaune Auto Copii 15-36 kg (2-3) cuprinde articole potrivite pentru grupele 2 si 3 de crestere a copilului si include atat clasicele scaune cu prindere in centurile de siguranta ale masinii, cat si scaune cu sistemul isofix.

In functie de producator, de obiceiurile de folosire, de stilul de viata al familiei, de sexul si varsta copilului, dar si de bugetul de care dispui poti alege scaunul ideal pentru copilul tau dintr-o gama larga de articole destinate sigurantei in timpul deplasarii cu masina.

Ce diferente sunt intre scaunele auto cu prindere in centura si scaunele cu prindere isofix?

Scaunele auto pentru copii cu greutatea între 15 si 36 kg sunt esentiale pentru siguranta si confortul copiilor in timp ce calatoresc cu masina. Acestea sunt proiectate pentru a se certifica faptul ca indeplinesc standardele de siguranta.

Exista doua tipuri principale de scaune auto pentru categoriile de greutate 2 si 3: scaune cu fixare cu centura de siguranta si scaune cu sistem de prindere isofix. Scaunele cu fixare cu centura de siguranta sunt montate cu ajutorul centurii de siguranta a masinii si ofera o incadratura sigura pentru copil. Scaunele cu sistem de prindere isofix sunt montate direct pe bancheta din spate a masinii, rezultatul fiind o fixare mai sigura si mai stabila. 

In timp ce scaunele isofix sunt mai solide si mai grele, fiind mai dificil de demontat si remontat, scaunele cu prindere in centura pot fi usor indepartate de pe bancheta din spate a masinii si remontate sau instalate in alte masini. Pretul de achizitie pentru cele cu isofix este mai ridicat. Unele masini nu permit instalarea lor, de aceea este important sa verifici acest aspect inainte de achizitie.

Ce nu trebuie sa ii lipseasca unui scaun auto copii 15-36 kg?

Pentru ca intervalul de varsta pentru care se utilizeaza scaunul auto este foarte larg, de la 15 la 36 de kg, corespunzand aproape unui deceniu din viata copilului, este foarte important ca scaunul sa poata fi reglat pentru diferitele inaltimi si greutati ale celui mic. In plus, un scaun auto cu caracteristici aditionale, cum ar fi reglajul inaltimii tetierei si al centurii de siguranta, poate fi o alegere mai buna pentru a se potrivi cu nevoile copilului pe masura ce creste. De asemenea, este important sa ai in vedere confortul celui mic, asa ca trebuie sa te asiguri ca scaunul are un suport adecvat pentru cap, spate si umeri.

Opteaza pentru un scaun auto copii 15-36 kg cu pozitie de somn si copilul va avea un plus de confort si siguranta in timpul calatoriilor lungi, in care are nevoie de schimbarea pozitiei si de somn. Odihna corespunzatoare si o pozitie sanatoasa nu vor fi o problema in timpul deplasatilor de durata cu automobilul.

Unii copii pot fi mai energici si mai rebeli, de aceea este bine sa le oferi un scaun care sa le placa din punct de vedere al design-ului. In aceasta categorie din oferta magazinului vei gasi produse cu imprimeuri atractive si nume incitante, potrivite atat pentru baieti, cat si pentru fete.

Implica-ti copilul in achizitia unui scaun auto copii 15-36 kg in privinta alegerii design-ului si culorii, ramand in grija ta criteriile protectiei si fiabilitatii, astfel incat intreaga familie sa se bucure de o calatorie confortabila si sigura.