Kit-uri de Siguranta

1 articol

pe pagina
Setati ascendent

1 articol

pe pagina
Setati ascendent

In categoria Kit-uri de siguranta se gasesc seturi de articole destinate sigurantei copiilor, care includ banda de protectie si coltare moi pentru mobila, opritoare usi, sigurante sertar si protectii pentru prize. Avantajul achizitionarii unui astfel de kit este ca te scapa de grija uzurii si inlocuirii produselor care se deterioreaza prin folosire repetata si iti ofera toate articolele de siguranta in acelasi set, fara a fi nevoie sa le cumperi separat.

La ce foloseste un kit de siguranta pentru protectia copiilor? 

Imediat ce incepe sa faca primii pasi, sa descopere relatia cauza-efect, copilul incepe explorarea fiecarui coltisor al camerei, iar aventura lui il expune in permanenta unor pericole. Curiozitatea, semn natural al inteligentei, il face sa isi doreasca sa cerceteze prizele, sa inchida si sa deschida sertarele, sa se joace cu usile dulapurilor, cercetand continutul. Neavand inca experienta necesara cu obiectele din casa si functionarea lor, incidente ca prinderea degetelor in sertar si a manutelor intre usile dulapului sunt frecvente si cel putin dureroase.

Protectiile pentru prize, sertare si usi iti vor face cu siguranta existenta de parinte mai usoara si iti vor tine copilul in siguranta de accidente casnice care ii pot pune in pericol confortul, sanatatea, integritatea corporala si chiar viata. Asigura-te ca iei din timp masurile necesare de protectie si cumpara un kit complet pentru siguranta copilului tau in interiorul locuintei!