Igiena, Sanatate si Ingrijire

Articolele 1-12 din 358

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
  1. Cadita pliabila cu termometru si suport anatomic Genua Premium grey
    PRP: Pret standard 299,00 Lei Pret special 199,00 Lei
  2. Babymoov - Set pentru ingrijire 9 piese, Aqua
    PRP: Pret standard 199,00 Lei Pret special 169,00 Lei

Articolele 1-12 din 358

Pagina
pe pagina
Setati ascendent

Venirea pe lume a unui copil este un motiv de mare bucurie, dar presupune si o serie de responsabilitati legate de cresterea si dezvoltarea lui in conditii optime. Pe langa hrana si afectiune, cel mic are nevoie de o multime de produse pentru igiena, sanatate si ingrijire. Aceste articole, nu numai ca vor asigura necesarul pentru baia zilnica, pentru igiena dentara, pentru monitorizarea cresterii sau a starii de sanatate, pentru prevenirea unor afectiuni sau pentru crearea celor mai bune conditii de confort in orice situatie, dar le vor face viata si parintilor viata mult mai usoara. 

Produsele dedicate bebelusului si copilului, din categoria Igiena, Sanatate, Ingrijire sunt selectate astfel incat sa indeplineasca standardele de siguranta si confort si sunt rezultatul experientei acumulate in decenii de proiectare de obiecte si dispozitive de incredere, tinand seama de cerintele pietei si ale miilor de parinti responsabili.

Baia, unul dintre momentele preferate de cei mici

Baia bebelusului este un adevarat ritual atat pentru familie, cat si pentru bebe. Grija pentru igiena se imbina aici cu momente de rasfat, confort si relaxare pentru cel mic, pe care i le poti darui cu accesoriile potrivite. Vei avea nevoie in primul rand de o cadita bebe adecvata varstei copilului, in care acesta sa incapa confortabil si sa poata sta intr-o pozitie care sa permita sustinerea capului si a gatului. Bebe trebuie sa aiba spatiu suficient pentru a fi spalat pe toate partile corpului si pentru a experimenta beneficiile apei calde si ale produselor de igiena potrivite pentru pielea lui sensibila.

Un suport metalic pentru cadita il poate ajuta pe parinte sa stea intr-o pozitie confortabila in timpul baii celui mic, fara a fi nevoie sa se aplece. Daca vrei sa folosesti cadita pentru mai mult timp, cumpara un model care sa permita imbaierea copilului pe toata perioada primilor ani de viata. Ajustarea spatiului de baie pentru dimensiunile celui mic se poate face cu ajutorul unui reductor care poate fi folosit si in cada mare.

Produse de curatare si hidratare a pielii bebelusului, un prosop absorbant, un halat moale si placut la atingere vor contribui la o experienta relaxanta a baii. 

O etapa importanta a cresterii si dezvoltarii sale este renuntarea la scutec. Cand copilul este pregatit sa utilizeze olita, asigura-te ca ii oferi un articol potrivit nevoilor si personalitatii sale. 

Verifica simplu starea de sanatate a bebelusului cu ajutorul unor dispozitive inteligente 

La cel mai mic semn ca ceva se intampla in starea bebelusului, temperatura lui se poate verifica acum extrem de simplu cu un termometru digital, care reduce substantial disconfortul folosirii termometrelor clasice. Un tensiometru bebe te poate ajuta sa te asiguri ca inima celui mic functioneaza in parametri optimi. Pentru a preveni dificultatile la respiratie, nasul bebelusului trebuie curatat periodic cu ser fiziologic si un aspirator nazal. 

Afectiunile sezoniere precum racelile si virozele pot fi prevenite si tratate mai usor prin asigurarea conditiilor optime de temperatura si umiditate din camera bebelusului. Poti achizitiona in acest sens un umidificator camera, un dezumidificator si un aparat de aerosoli. 

Cu articolele potrivite, perioada atat de incarcata de provocari a primilor ani de viata va trece mai usor, lasand in urma amintiri frumoase si un copil sanatos si bine crescut, cu respectarea tuturor recomandarilor pediatriei moderne si inconjurat de dragostea parinteasca.