Jucarii Magnetice

Articolele 1-12 din 80

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
 1. Set fructe din lemn Ecotoys 20 buc
  PRP: Pret standard 191,00 Lei Pret special 159,00 Lei
 2. Laptop educational din lemn G068 Ecotoys
  PRP: Pret standard 142,00 Lei Pret special 118,00 Lei
 3. Laptop educational din lemn cu magnet si taste din lemn Ecotoys G068 - Alb
  PRP: Pret standard 142,00 Lei Pret special 118,00 Lei
 4. Laptop educational din lemn cu magnet si taste din lemn Ecotoys G068 - Albastru
  PRP: Pret standard 142,00 Lei Pret special 118,00 Lei
 5. Laptop educational din lemn cu magnet si taste din lemn Ecotoys G068 - Roz
  PRP: Pret standard 144,00 Lei Pret special 120,00 Lei

Articolele 1-12 din 80

Pagina
pe pagina
Setati ascendent

Vrei sa cumperi jucarii magnetice pentru copii, dar nu stii daca sunt eficiente in procesul acestora de dezvoltare? Din fericire, jucariile magnetice de construit sunt adorate de copii inca de la interactiune. Prin intermediul lor, cei mici au sansa de a-si insusi noi cunostinte utile despre lumea inconjuratoare, dezvoltandu-si gandirea critica, creativitatea, dar si coordonarea. 

Ajuta-ti fiul sau fiica sa aiba parte de o evolutie armonioasa din toate punctele de vedere si ofera-i acces catre o lume a jocului si catre libertatea de exprimare. In cele ce urmeaza iti evidentiem care sunt beneficiile educative ale jucariilor magnetice.

Dezvoltarea abilitatilor lingvistice

Stiai ca jucariile magnetice pot fi de un real ajutor pentru copii in ceea ce priveste dezvoltarea vocabularului? In cadrul jocului, cel mic se poate familiariza cu alfabetul si cu pronuntarea corecta a cuvintelor, prin identificarea tuturor formelor si obiectelor. De asemenea, exista si jucarii in forma de litere, fiind o modalitate eficienta prin care copilul poate sa invete ordinea literelor in alfabet. 

Stimularea imaginatiei si a creativitatii

Pe langa insusirea unor abilitati lingvistice de baza, cel mic poate lucra la capacitatea sa de a fi creativ prin construirea diverselor forme, dar si prin crearea unor povesti pline de farmec si magie in jurul pieselor magnetice. Bineinteles, isi poate invita si prietenii sa faca parte din povestea conceputa, dezvoltandu-si, totodata, si abilitatile sociale. 

Incurajarea gandirii orientate catre solutii

Copilul isi poate aprofunda latura logica prin conceptele de baza in matematica pe care le dobandeste, de exemplu, in jocul cu bile magnetice. Invata despre forme, sa numere, sa calculeze, intelege ca exista dimensiuni diferite si ca fiecare culoare transmite o energie diferita.

Cu alte cuvinte, jucariile magnetice nu trebuie sa lipseasca din colectia de obiecte educative a copilului tau pentru o dezvoltare armonioasa atat din punct de vedere emotional, cat si psihic.