Scaune Auto Isofix

Articolele 1-12 din 171

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
  1. Joie - Scaun auto i-Spin 360° E Coal, 61 cm - 105 cm, testat ADAC
    PRP: Pret standard 1.999,00 Lei Pret special 1.799,00 Lei

Articolele 1-12 din 171

Pagina
pe pagina
Setati ascendent

Scaunele auto Isofix sunt un element important al siguranței copiilor in masina. Acestea sunt proiectate pentru a se monta cu ajutorul unui sistem Isofix, care permite conectarea directa a scaunului la punctele de ancorare ale automobilului. Astfel, un scaun auto Isofix ofera un grad mai mare de siguranta pentru copil in cazul unui accident. Oferta Mama.ro cuprinde in aceasta categorie o mare varietate de scaune Isofix, de la branduri renumite pentru siguranta, calitate si fiabilitate, scaune pentru diferite grupe de varsta si greutate, cu functii si optiuni diverse, cu imprimeuri si modele potrivite atat pentru fetite, cat si pentru baieti.

Ce inseamna Isofix?

Isofix este un standard international de siguranta pentru scaunele auto pentru copii. Sistemul Isofix permite scaunelor auto sa fie fixate in mod sigur si stabil in masina, fara a fi necesara utilizarea centurii de siguranta a autoturismului. Acest sistem este mai sigur decat utilizarea centurii de siguranta, deoarece scaunul auto este conectat direct la structura automobilului, oferind un grad mai mare de stabilitate si siguranta in cazul unui accident.

Nu toate modelele de masini sunt prevazute insa cu punctele de prindere necesare montarii unui scaun auto Isofix. Este important ca inaintea deciziei de achizitie a unui astfel de articol, sa se verifice caracteristicile automobilului propriu pentru a vedea daca exista compatibilitate cu scaune Isofix.

Protectia si siguranta pe care le pot oferi un scaun auto Isofix sunt optime, insa trebuie sa te asiguri ca scaunul este montat corect, potrivit instructiunilor producatorului. Colturile inferioare ale scaunului auto se introduc in punctele de ancorare Isofix de pe bancheta din spate a masinii. Acestea ar trebui sa se conecteze usor si sa se auda un clic cand sunt blocate in pozitie. Verificarea se face tragand usor de scaun, daca se misca, inseamna ca nu a fost fixat corect si trebuie sa incerci din nou sa il montezi.

Oferta variata de scaune Isofix

Scaunele auto Isofix sunt disponibile in mai multe marimi si modele, astfel incat sa se potriveasca necesitatilor familiei tale si tipului de masina pe care o detine. De exemplu, exista scaune auto Isofix pentru copii mai mici, care pot fi folosite inca de la nastere pana la aproximativ 3 ani (0-15 sau 18 kg), precum si scaune Isofix pentru copii mai mari, care pot fi utilizate pana la aproximativ 12 ani (18-36 kg).

Scaunele auto Isofix sunt proiectate pentru a oferi confort si siguranta in timpul calatoriei, motiv pentru care multe scaune Isofix au spatare reglabile, perne laterale si sisteme de ajustare pentru centurile de siguranta, astfel incat sa se poata adapta in funcție de vasta, inaltime si greutatea copilului. De asemenea, multe scaune auto Isofix au si sisteme de reglare a inclinarii, astfel incat sa poata oferi un nivel adecvat de confort si sustinere in timpul calatoriei cu masina. Una dintre pozitiile folosite adesea in timpul drumurilor lungi este pozitia de somn, cu ajutorul careia scaunul ofera confort, siguranta si posibilitatea unui somn odihnitor, element esential pentru cresterea si dezvoltarea copiilor, mai ales la o varsta mica.

Cum alegi un scaun auto Isofix?

Scaunele auto Isofix sunt un element esential al sigurantei copiilor in masina, oferind un grad mai mare de stabilitate si preotectie ridicata in cazul unui accident. Scaunele auto Isofix sunt disponibile in mai multe marimi si modele, astfel incat sa se potriveasca necesitatilor copilului, dar si tipului de masina pe care o detii. Este important ca achizitia unui scaun auto Isofix sa ia in considerare varsta si greutatea copilului. Totodata, trebuie sa verifici intotdeauna daca scaunul auto este compatibil cu masina si caracteristicile tehnice ale acesteia. Investitia intr-un scaun auto Isofix poate fi cruciala pentru siguranta copilului in timpul calatoriei cu masina.