Papusi Bebelusi

Articolele 1-12 din 34

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
  1. Papusa Bebelus asiatic fetita Miniland 21 cm
    54,90 Lei
  2. Papusa Bebelus european fetita Miniland 38 cm
    94,90 Lei

Articolele 1-12 din 34

Pagina
pe pagina
Setati ascendent

Pentru cei mai multi dintre copii, imitarea persoanei care le este cel mai adesea alaturi, care ii ingrijeste si ii hraneste si este acolo in orice situatie, de obicei mama, este un lucru incitant. Prin imitatie, copiii vor sa ingrijeasca la randul lor persoanele din jur, sa fie de folos si sa isi manifeste tandretea. Pentru explorarea acestei laturi a personalitatii, papusile bebelusi sunt jucariile care ii ajuta pe cei mici sa puna cel mai bine in scena comportamentul matern si sa intre in pielea personajului pe care il admira.

Categoria Papusi Bebelusi include o diversitate de papusi, de complexitate structurala si functionala diferita. Poti gasi aici clasicii bebelusi cu fata din cauciuc si corp moale din material textil si vatelina, bebelusi integral din cauciuc sau bebelusi din jucarie super realisti, care au consistenta trupului unui nou nascut, ale caror membre sunt pozitionate exact ca ale bebelusilor reali. 

Unii dintre acestia au functii interactive, plang, spun „Mama” sau pot face pipi. Pot fi imbracati, dezbracati, culcati, asezati in fundulet, li se poate pune suzeta in gura. Sunt simpli sau vin insotiti de tot felul de accesorii interesante, paturici, plusuri sau landouri.

Jucariile bebelusi ii ajuta pe copii sa isi manifeste comportamentul matern, sa isi asume responsabilitati, sa devina constienti de partile trupului uman si de nevoile acestuia. Jocul cu o papusa bebelus stimuleaza afectivitatea, imaginatia si creativitatea copiilor.