Recipiente Lapte

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Vrei sa depozitezi laptele matern in recipiente special concepute pentru ca acesta sa se mentina proaspat cat mai multa vreme, dar si pentru a fi usor de transportat in diverse locuri? Multumita ofertei noastre generoase de recipiente lapte, acum vizita in parc nu va mai fi privita cu retinere. Ori de cate ori celui mic i se face foame, tot ce ai de facut este sa scoti recipientul de lapte din geanta si sa il hranesti. Este recomandat ca geanta folosita sa fie frigorifica, pentru ca laptele sa se mentina proaspat cat mai mult timp.

La ce trebuie sa fii atent cand achizitionezi recipiente de colectare a laptelui matern?

Daca esti in cautare de recipiente colectare lapte matern sau praf, va trebui sa ai grija ca produsul sa nu fie realizat dintr-un tip de plastic care contine BPA (Bisfenolul A). Aceasta substanta se regaseste in multe dintre recipientele din plastic si cauzeaza dereglari hormonale pronuntate care duc la aparitia sindromului de ovare polichistice, infertilitate sau chiar cancer de san. 

Cu alte cuvinte, nu folosi recipiente stocare lapte matern care au in compozitie aceasta substanta. Un alt lucru pe care probabil nu il stiai este ca poti pune laptele proaspat peste cel din frigider, singura conditie este ca ambele sa fi fost obtinute in aceeasi zi.