Set Curatenie Copii

3 Articole

pe pagina
Setati ascendent

3 Articole

pe pagina
Setati ascendent

Prin joaca, micutii deprind obiceiuri sanatoase care le vor fi de mare folos in viata, inclusiv in ceea ce priveste curatenia.

Parintii pot introduce in joaca prichindeilor diverse jucarii si accesorii care sa-i obisnuiasca de mici cu obiceiurile ce tin de ingrijire, igiena si responsabilitatea vietii care urmeaza.

Joaca, distractie si obiceiuri sanatoase

Curatenia poate fi amuzanta, mai ales cu instrumentele potrivite, de jucarie: aspiratoare, maturi si farase, masini de spalat etc. Fie ca se joaca individual, cu alti copii sau ca practica aceasta joaca in timp ce adultii intreprind activitati de curatenie, micutii se vor distra pe cinste si vor incepe sa capete incredere in ei, pe masura ce devin mai responsabili si indeplinesc sarcini elementare.

Avantajele jocului de acest tip sunt numeroase. In primul rand, copilul are o activitate placuta si relaxanta, specifica varstei. Apoi, el deprinde abilitati utile de organizare si curatenie, invatand sa-si organizeze lucrurile, sa-si faca ordine in camera, sa curete diferite suprafete, dar si sa mentina curatenia, avand in vedere ca stie ce efort a depus pentru a o crea. 

Fiecare jucarie din aceasta categorie are avantajele enumerate mai sus si din acest motiv parintii aleg frecvent astfel de produse pentru joaca micutilor lor, fetite sau baieti.