Masinute, Motociclete si Trenuri

Articolele 1-12 din 202

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
 1. Jucarie din lemn, Cubika, Mini Bus
  PRP: Pret standard 45,00 Lei Pret special 38,00 Lei
 2. Set de remorcare de 6 masinute Ecotoys HC484969 - Politie
  PRP: Pret standard 159,00 Lei Pret special 132,00 Lei
 3. Masinuta cu blocuri din lemn, 58 elemente Ecotoys MB197
  PRP: Pret standard 130,00 Lei Pret special 108,00 Lei
 4. Parcare din lemn cu etaje si lift Ecotoys CA12104
  PRP: Pret standard 381,00 Lei Pret special 317,00 Lei
 5. Jucarie cale ferata din lemn cu tren cu baterii Ecotoys HM015147, 69 elemente, multicolor
  PRP: Pret standard 324,00 Lei Pret special 270,00 Lei
 6. Circuit din lemn cale ferata din 78 piese Ecotoys HM008999
  PRP: Pret standard 269,00 Lei Pret special 224,00 Lei

Articolele 1-12 din 202

Pagina
pe pagina
Setati ascendent

Pana cu cateva decenii in urma, toata lumea ti-ar fi raspuns ca baietii se joaca cu masinile, iar fetele, cu papusile. Astazi, granitele nu mai sunt atat de bine definite, intrucat nici presiunea sociala, care le impunea copiilor inca de mici anumite roluri, nu se mai manifesta cu aceeasi intensitate. Atat fetitele, cat si baieteii apreciaza masinute, motociclete si trenuri de jucarie.

Pentru toti copiii care isi doresc astfel de articole, in acesta categorie se include o diversitate de produse cu 2, 4 sau mai multe roti. Cele mai simple si mai versatile se regasesc sub denumirea de masini fara telecomanda si pot imbraca forme si dimensiuni diferite, de la masinile miniaturale, colectionate pentru fidelitatea asemanarii cu marcile celebre sau cu masinile de politie, pompieri, ambulanta din realitate. Astfel de masinute incurajeaza jocul in grup si alcatuirea de garaje si parcari cu numeroase modele.

Masina cu telecomanda este intotdeauna fascinanta pentru copil. Controlul ei de la distanta ii face pe cei mici sa se isi dezvolte coordonarea mana-ochi si sa constientizeze relatia cauza-efect si principiul de functionare a volanului unei masini reale, sa inteleaga rolul atentiei si importanta pastrarii distantei masinii fata de obiectele din jur.

Tot in aceasta categorie se includ piste si garaje masini, accesoriile de baza ale unui mic colectionar pasionat de masini. Acestea pot lua forma unor parcari supraetajate, a unor piste cu diferente de nivel sau a unor sosele miniaturale care stimuleaza imaginatia si interesul pentru jocul cu masinutele.

Trenuletele, chiar daca putine persoane mai folosesc azi trenul ca mijloc de transport, continua sa fascineze copiii, al caror interes este stimulat si de seriale de animatie precum „Locomotiva Thomas si prietenii sai”. Personaje din serial sau trenuri realist reprezentate, jucariile vin cu o serie de accesorii precum sine, bariere, poduri si mecanici destoinici.