Motocicleta Electrica Copii

Articolele 1-12 din 19

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
 1. Motocicleta electrica pentru copii M1 R-Sport - Alb
  PRP: Pret standard 418,00 Lei Pret special 348,00 Lei
 2. Motocicleta electrica pentru copii M8 995 R-Sport - Negru
  PRP: Pret standard 359,00 Lei Pret special 299,00 Lei
 3. Motocicleta electrica pentru copii M7 R-Sport - Negru
  PRP: Pret standard 352,00 Lei Pret special 293,00 Lei
 4. Motocicleta electrica pentru copii M3 R-Sport - Rosu
  PRP: Pret standard 879,00 Lei Pret special 732,00 Lei
 5. Motocicleta electrica pentru copii M8 995 R-Sport - Rosu
  PRP: Pret standard 359,00 Lei Pret special 299,00 Lei
 6. Motocicleta electrica pentru copii M1 R-Sport - Albastru
  PRP: Pret standard 418,00 Lei Pret special 348,00 Lei
 7. Motocicleta electrica pentru copii M1 R-Sport - Rosu
  PRP: Pret standard 418,00 Lei Pret special 348,00 Lei
 8. Motocicleta electrica pentru copii M3 R-Sport - Negru
  PRP: Pret standard 778,00 Lei Pret special 648,00 Lei
 9. Motocicleta electrica pentru copii M1 R-Sport - Negru
  PRP: Pret standard 418,00 Lei Pret special 348,00 Lei
 10. Motocicleta electrica pentru copii M1 R-Sport - Verde
  PRP: Pret standard 418,00 Lei Pret special 348,00 Lei
 11. Motocicleta electrica pentru copii M6 R-Sport - Albastru
  PRP: Pret standard 419,00 Lei Pret special 349,00 Lei
 12. Motocicleta electrica pentru copii M6 R-Sport - Rosu
  PRP: Pret standard 419,00 Lei Pret special 349,00 Lei

Articolele 1-12 din 19

Pagina
pe pagina
Setati ascendent

Odata cu evolutia tehnologica din ultimii ani, masinile electrice au devenit foarte populare in randul copiilor, mai ales ca acestea pot fi controlate fie de micul sofer – daca detine abilitatile necesare – fie de parinti, prin intermediul unei telecomenzi. Dar aceste masinute nu reprezinta singura optiune, pentru cei care descopera adrenalina inca de la varste fragede, exista si o alternativa: motocicleta electrica copii. 

Cu ajutorul unei astfel de motociclete pentru copii, cei mici se pot juca de-a soferii, imitand comportamentul adultilor si invatand totodata regulile de circulatie si modul in care ar trebui sa circule, atat cu un autovehicul, cat si pe jos, in siguranta. 

Cum arata o motocicleta electrica pentru copii? 

O motocicleta electrica pentru copii este o jucarie electrica cu un motor si o baterie, care le permite acestora sa invete a conduca un vehicul cu doua roti. In general, motorul unei astfel de motociclete este alimentat de o baterie de 6 sau 12V, in functie de model, o motocicleta electrica copii 12 ani fiind, de obicei, mai performanta si mai rapida decat in cazul uneia pentru copii mai mici, cum sunt cei de 6 ani sau 7 ani. 

Aceste motociclete sunt foarte asemanatoare cu cele reale, unele dintre ele fiind chiar replici in miniatura ale unor modele populare, cum sunt motocicletele BMW. Modul de functionare este insa similar cu cel al altor vehicule electrice pentru copii, adica odata ce este incarcata complet, bateria ii va permite sa avanseze ca o motocicleta adevarata. 

Ce fel de motociclete electrice pentru copii pot fi gasite la mama.ro? 

Din dorinta ca toti copii sa se poata bucura de jucariile pe care si le doresc, mama.ro detine o gama variata de motociclete electrice pentru copii, potrivite pentru orice categorie de varsta, de la cei mai mici, de 3 ani sau 4 ani, pana la cei de 10 ani sau chiar mai mult. 

Daca in cazul celor mici, este recomandata o motocicleta electrica cu acumulator mai mic, astfel incat sa nu poata prinde o viteza foarte mare, iar copii sa se poata plimba cu aceasta in siguranta, pe masura ce acestia cresc se pot alege modele mai performante si mai puternice. Unul dintre cele mai populare tipuri de motociclete pentru copii este cel motocros, care pot fi gasite adesea sub marca BMW si care este potrivit si pentru copii de 5 ani, care au abilitatile de echilibru si coordonare mai dezvoltate. 

Cu toate acestea, modelele colorate si de mici dimensiuni sunt si ele foarte cautate de cumparatori, fiind destinate copiilor care se afla la primul contact cu o astfel de jucarie electrica, avand totodata o varsta mai mica. Copiii mai mari vor fi insa mult mai incantati de o motocicleta electrica cu un design mai realist, care sa semene cat mai mult cu una reala. 

Trebuie retinut ca pretul unei motociclete electrice pentru copii variaza in functie de marimea, puterea si optiunile modelului, cele pentru copiii mai mari fiind, in general, mai scumpe deoarece au mai multa putere si optiuni.