Alte Papusi

Articolele 1-12 din 158

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
  1. Balansoar din plus calut cu sunete EURObaby TM151
    PRP: Pret standard 346,00 Lei Pret special 288,00 Lei

Articolele 1-12 din 158

Pagina
pe pagina
Setati ascendent

Nu doar papusile celebre prezinta interes pentru copii, ci sunt multe alte jucarii care starnesc bucuria si pofta de joaca si care pot fi descoperite in aceasta categorie.

Jocul cu papusile aduce multe beneficii in dezvoltarea copiilor. Dezvoltarea abilitatilor sociale si emotionale este una dintre cele mai importante, avand in vedere ca inca de la varste mici copiii invata sa comunice, sa-si exprime sentimentele si sa colaboreze. Prin jocul cu papusa, se invata lucruri de baza despre relatiile cu ceilalti oameni si se iveste ocazia simularii interactiunilor sociale. 

Avand in vedere ca joaca se desfasoara ca un dialog, copilul are ocazia sa-si exerseze si sa-si imbunatateasca abilitatile lingvistice, de vorbire, dar si de ascultare, mai ales daca partenerul de joaca este un copil mai mare, cu abilitati mai avansate.

In plus, in momentul cand iau decizii pentru papusile lor in timpul jocului, micutii invata sa gaseasca o rezolvare si in viata reala la dificultatile care apar, concentrandu-se astfel pe solutii, si nu pe probleme.

Parintii care isi incurajeaza copiii sa se joace cu papusile ii ajuta nu doar sa se relaxeze prin joaca, ci si sa-si imbunatateasca abilitati importante: imaginatia, creativitatea, responsabilitatea, comunicarea, autocunoasterea, gandirea critica, identificarea solutiilor potrivite pentru orice provocare.