Incalzitor Biberoane

7 Articole

pe pagina
Setati ascendent
  1. Babymoov – Incalzitor pentru biberoane (recipiente) Warmer Tulip Cream
    189,00 Lei
  2. Babymoov - Incalzitor Portabil Pentru Biberon New Generation 2 In 1
    119,00 Lei
  3. Babymoov – Incalzitor instant Milky Hot
    499,00 Lei

7 Articole

pe pagina
Setati ascendent

Un incalzitor biberoane este un ajutor de nadejde pentru orice parinte de bebelus. Acesta asigura o temperatura optima a hranei pentru cel mic intr-un timp scurt si fara niciun efort. Prepararea laptelui din formula, incalzirea celui deja preparat si chiar incalzirea alimentelor solide acasa sau in timpul unei calatorii devin procese extrem de simple, care in mod normal ar fi implicat mai multe etape, vase diferite, fiecare dintre acestea impunand nevoia de sterilizare periodica.

Prin acest dispozitiv portabil, calatoria cu bebelusul va fi scutita de grija prepararii laptelui in conditii de igiena, la o temperatura optima pentru confortul digestiv al celui mic. 

In categoria Incalzitor Biberoane se regasesc produse diferite, care pot satisface nevoile unei familii cu bebelus, pe toata perioada de crestere, de la primele luni de viata si pana la varsta la care va putea consuma mancarea pe care o consuma si parintii sau fratii mai mari. Exista branduri celebre, care si-au dovedit fiabilitatea in timp si in care parintii au incredere pentru calitatea si durabilitatea produselor fabricate de ele. Aici intra binecunoscutele incalzitoare de biberoane de la firma romaneasca Primii pasi sau dispozitivele apreciate de la Beurer, precum si gama de produse de ingrijire de la Phillips Avent.

Cum alegi un incalzitor biberoane?

Un incalzitor de biberoane potrivit se alege in functie de nevoile familiei, de cat de des va fi folosit, de nevoiele de deplasare si de locul si momentil in care va fi utilizat. Aici intra considerente ca durata de incalzire a biberoanelor, ce functii permite acesta si ce capacitate are. 

De asemenea, modul de conectare, la priza, cablu USB, la sistemul electric al automobilului sau cu baterii este important. In acest sens, poti alege un incalzitor 3 in 1, prevazut cu mai multe functii si pozibilitati de utilizare sau un incalzitor 5 in 1.

Orice ai alege, opteaza pentru un incalzitor care sa iti satisfaca optim nevoile in functie de stilul de viata al familiei si sa ii asigure copilului confortul digestiv in orice moment al zilei, indiferent de locul in care il hranesti.