Carucioare Sport Reversibile

Articolele 1-12 din 276

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
 1. Carucior transformabil 2in1 Momi Limuru - Black
  PRP: Pret standard 1.399,00 Lei Pret special 950,00 Lei
 2. Carucior VESSANTI Crooner 2 in 1 - Pink/Gray
  PRP: Pret standard 2.331,00 Lei Pret special 1.942,00 Lei
 3. Carucior VESSANTI Crooner Prestige 2 in 1 - Blue
  PRP: Pret standard 2.444,00 Lei Pret special 2.036,00 Lei
 4. Carucior transformabil 2in1 Momi Limuru - Green
  PRP: Pret standard 1.399,00 Lei Pret special 950,00 Lei
 5. Carucior 2 In 1, Greentom, 100% Ecologic, White Cherry
  PRP: Pret standard 2.735,00 Lei Pret special 1.450,00 Lei

Articolele 1-12 din 276

Pagina
pe pagina
Setati ascendent

Un carucior cu maner reversibil este o optiune din ce in ce mai cautata de parinti pentru transportul copiilor in parcuri, in oras, in orice locatie din mediul exterior, precum si din cel interior (restaurante, mall-uri, hipermarketuri etc.). Motivul? Acest tip de carucior este mai practic si mai adaptat nevoilor parintilor si copiilor, decat unul cu un maner in spate.

Ce avantaje are un carucior cu maner reversibil

Un carucior, fie el un carucior sport cu maner reversibil sau un carucior pentru nou-nascuti, ofera numeroase avantaje:

 • Posibilitatea de a satisface nevoia de afectiune a copilului

Pentru ca un astfel de carucior are un maner ce permite asezarea copilului cu fata la parinte, aceasta pozitie este una preferata in special de bebelusi, care tanjesc dupa afectiunea si privirea celor dragi pentru a se simti confortabil, din punct de vedere emotional. Iar cand lucrurile din exterior sunt mai atractive, copilul poate fi indreptat cu fata spre sensul de mers. In acest fel va putea admira tot ce este in jurul tau, explorand cu privirea lumea.

 • Mai mult confort pentru copil

Multi parinti se felicita pentru o astfel de alegere, spunand ca un carucior cu maner reversibil este mult mai versatil si mai practic. Spre exemplu, se poate schimba pozitia manerului, in fata sau in spatele caruciorului, in functie de cum bate soarele, si in acest fel i se va asigura bebelusului mai mult confort in timpul plimbarii sau in timpul somnului, fara sa-l deranjeze lumina excesiva.

 • Mai multa libertate de miscare pentru parinti

Datorita faptului ca aceste carucioare pot fi reglate astfel incat sa se potriveasca si inaltimii celui care manevreaza caruciorul, i se ofera acestuia mai multa libertate de miscare si mai multa flexibilitate. Astfel, fiecare parinte poate impinge caruciorul cu usurinta si intr-un mod confortabil pentru el.

In concluzie, caruciorul cu maner reversibil este o optiune foarte buna atat pentru transportul nou-nascutilor, cat si al bebelusilor mai mari, oferind mai mult confort si libertate de miscare.