Creta

9 Articole

pe pagina
Setati ascendent
 1. Creta colorata pentru desenat pe asfalt, set 15 bucati
  19,90 Lei
 2. Set creta colorata 12 buc Goki
  4,90 Lei
 3. Cutie creta colorata 15 buc Goki
  21,90 Lei
 4. Set creta colorata 6 buc Goki
  7,90 Lei
 5. Galetusa cu 20 bucati creta asfalt
  28,90 Lei
 6. Cutie creta 100 buc
  39,90 Lei

9 Articole

pe pagina
Setati ascendent

Joaca este activitatea preferata a copiilor, fiind o modalitate sigura prin care invata si descopera cat mai multe lucruri din jurul lor. Cel mai probabil, si tu iti amintesti in copilarie cum desenai sotron pe asfalt folosind creta simpla sau chiar creta colorata. Cu siguranta nici copilul tau nu se da in laturi atunci cand iese cu prietenii in parc si se bucura de un sotron in aer liber.

De ce sa cumperi creta colorata?

Creta colorata le ofera copiilor posibilitatea de a-si stimula creativitatea, chiar si atunci cand realizeaza un desen simplu, cum ar fi o floare. Nu-i infrana creativitatea micului tau artist si ofera-i ocazia sa conceapa desene cu creta la un alt nivel. Cel mic se afla la varsta la care imaginatia este nelimitata, care deseneaza oriunde apuca: pe hartie, pereti, asfalt. Orice suprafata plana este o panza de canvas pe care abia asteapta sa o picteze sau coloreze.

Daca si copilul tau este un fan inrait de desene pe astfel, singurul sfat pe care ti-l dam este sa-i pui la dispozitie creta in nuante cat mai diverse. In cadrul portalului nostru web iti prezentam produse cat mai diverse, astfel incat micutul tau sa se bucure de o experienta excelenta.