Aspirator Nazal Electric

3 Articole

pe pagina
Setati ascendent
  1. Haxe - Aspirator nazal electric cu melodii
    PRP: Pret standard 210,00 Lei Pret special 129,00 Lei
  2. Neno – Aspirator nazal Neno Sinus
    259,00 Lei
  3. Aspirator nazal electric silentios cu trei niveluri de aspiratie Haxe HX212, 2 varfuri nou-nascut, 2 varfuri 1+ ani, lumina precizie noapte
    PRP: Pret standard 227,00 Lei Pret special 159,00 Lei

3 Articole

pe pagina
Setati ascendent

Un nas infundat este un mare disconfort pentru un bebelus si un motiv de ingrijorare pentru parintii acestuia. Bebelusul nu se poate hrani cum trebuie, inghite aer odata cu laptele, nu se odihneste bine si poate fi supus riscului dezvoltarii unor infectii. Curatarea si aspirarea nasului nu au fost niciodata o operatiune placuta  pentru cei mici, asa ca producatorii de articole de ingrijire se straduiesc in permanenta sa conceapa dispozitive pentru desfundarea nasului care sa presupuna cat mai putin disconfort.

Asa a aparut un aspirator nazal electric, cu ajutorul caruia curatarea nasului bebelusului se poate face mult mai usor si mai rapid, cu cat mai putine manevre care sa il sperie pe cel mic. Dispozitivul, disponibil in oferta Mama.ro in mai multe variante cu proprietati diferite, caracteristici utile precum afisaj electronic, control cu butoane, tipuri de pompite, capacitati ale rezervorului si modalitati de conectare la curentul electric. 

Unele aspiratoare nazale functioneaza cu baterii, altele se pot conecta la incarcatoare prin cabluri USB, la prize sau alte dispozitive electronice din casa. Au diverse puteri de aspirare si niveluri diferite de zgomot, preocuparea constanta a proiectantilor fiind aceea de a impaca reducerea zgomotului care il poate speria pe bebelus cu puterea de aspiratie. 

Varfurile din silicon ale aparatului, care se introduc in nasul bebelusului sunt moi si flexibile, iar folosirea lor nu pun in pericul pielea si mucoasa sensibila a copilului. Forma ergonomica asigura o manevrare sigura si usoara, pentru o desfundare eficienta a nasului celui mic, din doar cateva miscari.

Aspiratoarele nazale sunt usor de intretinut, se curata usor si au o durata de viata buna astfel incat sa se poata conta pe ele pe parcursul primilor ani de viata ai copilului, pana va fi capabil sa isi sufle singur nasul si sa elibereze mucusul si impuritatile care il impiedica sa respire in cele mai bune conditii.