Balansoare Copii Exterior

Articolele 1-12 din 25

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
 1. Balansoar pe arc pentru copii Dragon, HDPE, cu prindere pe beton KBT
  1.899,90 Lei
 2. Calut balansoar Marmat - Albastru
  PRP: Pret standard 154,00 Lei Pret special 128,00 Lei
 3. Calut balansoar Marmat - Roz
  PRP: Pret standard 154,00 Lei Pret special 128,00 Lei
 4. Calut balansoar Marmat - Verde
  PRP: Pret standard 154,00 Lei Pret special 128,00 Lei
 5. Balansoar pe arcuri HDPE ponei cu prindere in beton
  1.849,90 Lei
 6. Balansoar pe arcuri HDPE ponei cu prindere pe beton
  1.849,90 Lei
 7. Balansoar pe arcuri HDPE scuter cu prindere pe beton
  1.849,90 Lei
 8. Balansoar pe arc prindere pe platforma Avion
  1.849,90 Lei
 9. Balansoar pe arc prindere in beton Avion
  1.849,90 Lei
 10. Balansoar pe arcuri HDPE scuter cu prindere in beton
  1.849,90 Lei
 11. Balansoar pe arc - Magar KBT
  1.899,90 Lei
 12. Balansoar pe arcuri Vulpe Kbt
  1.999,90 Lei

Articolele 1-12 din 25

Pagina
pe pagina
Setati ascendent

In prezent, exista o varietate de balansoare de exterior pe care sa le poti achizitiona pentru copilul tau, astfel incat sa il incurajezi sa petreaca timp in aer liber. Exista numeroase studii conform carora leganatul este benefic pentru cei mici din mai multe motive, principalul dintre ele fiind chiar faptul ca imbunatateste semnificativ calitatea somnului.

Efectele psihologice pozitive ale leganatului

Un balansoar copii de gradina cu scaun confortabil este aliatul perfect al oricarui parinte, datorita efectelor psihologice pozitive pe care le are asupra fiului sau fiicei sale. Pe langa faptul ca ajuta la capatarea echilibrului, prin stimularea miscarii motorice fine, produsul este perfect si pentru prevenirea sau ameliorarea tulburarilor de comportament. Astfel, cel mic va reusi sa invete sa scrie si sa citeasca mult mai repede in comparatie cu alti copii de varsta sa.

Cum sa alegi un balansoar pentru copilul tau?

Conform specialistilor, exista cateva criterii de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi un balansoar de curte pentru cel mic:

 • materialul – se recomanda utilizarea unui balansoar din lemn de curte, pentru ca este unul dintre cele mai puternice si sigure materiale pentru un copil, mai ales din punctul de vedere al toxicitatii. In plus, lemnul este un material permisiv si din punct de vedere estetic, existand o multime de leagane de exterior cu diverse forme de care cel mic se va indragosti imediat;
 • siguranta – pentru a te asigura ca este un produs sigur, verifica sa aiba simbolul CE pe eticheta, conform caruia balansoarul indeplineste normele europene de siguranta;
 • intretinere – orienteaza-te catre un leagan care sa aiba un proces cat mai simplificat de intretinere, capabil sa reziste si in conditii nefavorabile, astfel incat copilul tau sa se bucure de el la capacitate maxima cat mai multa vreme.Cu alte cuvinte, balansoarul nu numai ca il ajuta pe cel mic sa petreaca timp afara, in aer liber, dar este esential si pentru dezvoltarea sa in parametri optimi, avand un efect pozitiv pe termen lung. 

Cu alte cuvinte, balansoarul nu numai ca il ajuta pe cel mic sa petreaca timp afara, in aer liber, dar este esential si pentru dezvoltarea sa in parametri optimi, avand un efect pozitiv pe termen lung.