Masini fara telecomanda

Articolele 1-12 din 173

Pagina
pe pagina
Setati ascendent
  1. Jucarie din lemn, Cubika, Mini Bus
    PRP: Pret standard 45,00 Lei Pret special 38,00 Lei
  2. Jucarie Din Lemn Cubika "Macara Magnetica"
    PRP: Pret standard 86,00 Lei Pret special 73,00 Lei
  3. Jucarie Elfiki, Masina de Gunoi, Albastru
    PRP: Pret standard 85,00 Lei Pret special 48,00 Lei

Articolele 1-12 din 173

Pagina
pe pagina
Setati ascendent

Pentru multi oameni, cele mai frumoase amintiri din copilarie sunt legate de jocul cu masinutele. Si pentru micutii din ziua de astazi exista o placere deosebita in manevrarea acestor jucarii pe covor, parchet sau gresie, intrand in pielea unor soferi experimentati si in adrenalina unor curse imaginare.

Masinile fara telecomanda sunt printre cele mai cumparate jucarii la ora actuala. Unii baieti au colectii impresionante si accesorii specifice, cum ar fi piste sau garaje, in care isi pun imaginatia in actiune si creeaza scenarii care mai de care mai pline de aventura si mai creative.

In general, masinile fara telecomanda sunt recomandate pentru copiii cu varsta de peste 2 ani. Parintii trebuie sa fie atenti atunci cand aleg o masina pentru copilul lor, astfel incat aceasta sa fie adecvata varstei si nivelului sau de dezvoltare.

Beneficiul major al masinilor care nu sunt actionate prin telecomanda este ca trebuie miscate si conduse manual, imbunatatind astfel abilitatile motorii si dezvoltand musculatura. In plus, copiii se pot juca in orice loc: in propria camera, in sufragerie, pe terasa, in curte, chiar si in parcuri, impreuna cu alti copii, caz in care cei mici se pot bucura de natura si de comunicarea cu cei care au aceleasi preocupari.