Masa de Infasat

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Schimbatul scutecelor in primul an de viata este o activitate frecventa la care de fiecare data parintele trebuie sa raspunda cu acelasi nivel de atentie si de grija pentru igiena bebelusului. Pozitionarea lucrurilor de care are nevoie in acelasi spatiu este de mare ajutor. Avand totul la indemana, schimbatul scutecelor sau al hainutelor este usor si sigur pentru cel mic, neimplicand deplasarea parintelui nici macar pentru o secunda de langa el.

O masa de infasat asigura in acest sens maximum de confort. Bebelusul este asezat confortabil intr-un cadru moale si curat, prezavut cu propriile asternuturi, iar produse precum scutecele, lotiuni de curatare sau servetele umede, hainute curate sunt depozitate pe nivelul inferior al acestui obiect de mobilier util.

In aceasta categorie sunt incluse articole diferite, in functie de nevoile fiecarei familii, de varsta bebelusului, de spatiul disponibil in camera celui mic, precum si de necesitatile privind spatiile suplimentare pentru depozitarea obiectelor de ingrijire a bebelusului.

Poti opta pentru o masa de infasat bebe sub forma de comoda din lemn sau placaj de lemn, a carei destinatie poate fi schimbata odata cu cresterea copilului. Un alt avantaj al acesteia este ca vine echipata cu multe sertare utile.

Daca spatiul nu iti permite, alege o masa de infasat pliabila, care se monteaza si se pliaza usor, eliberand locul, si poate fi luata si in portbagajul masinii in timpul unei calatorii. Acesta este alcatuita dintr-u cadru metalic rezistent si material textil care poate fi usor intretinut si curatat.

Indiferent de alegerea ta, mesele din infasat din oferta Mama.ro sunt confectionate din materiale de calitate, iar proiectarea lor respecta regulile pentru siguranta bebelusilor. Nu uita sa iti iei intotdeauna masurile de protectie a celui mic in timp ce ii schimbi si sa nu il lasi niciun moment nesupravegheat pe masa de infasat.