Aspirator Nazal Manual

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Curatarea si desfundarea nasului bebelusului este o masura deosebit de importanta pentru sanatatea lui, asigurandu-i o respiratie in conditii optime, o hranire corespunzatoare si o odihna de calitate. Conformatia sistemului respirator al bebelusului, cu nasul mic si narile inguste, precum si a urechii medii, cu un canal foarte scurt in comparatie cu cel al adultilor ii predispun pe cei mici la infectii daca nu este facuta igiena adecvata a nasului.

Un aspirator nazal manual se poate folosi inca din primele zile de viata pentru a curata narile bebelusului fara a-i provoca prea mult disconfort si fara a-l speria cu sunetele unui dispozitiv electric. In aceasta categorie vei gasi pompite nazale din cauciuc sau silicon moale, materiale prietenoase cu pielea si mucoasele sensibile ale bebelusilor.

De asemenea, categoria include dispozitive de aspirare care pot fi folosite prin forta aspiratiei parintelui sau cele care se pot conecta la aspirator. Nu uita sa facilitezi eliminarea secretiilor prin umezirea lor in prealabil cu ser fiziologic sau solutie salina.