Nu este un secret faptul ca pielea bebelusilor este sensibila, motiv pentru care trebuie sa iti indrepti atentia catre hainute realizate din materiale organice, blande si placute la atingere. Bumbacul organic este unul dintre materialele pe care le poti lua in considerare pentru garderoba copilului tau. Materialele sintetice trebuie sa fie evitate, pentru ca nu lasa pielea sa respire si nu asigura acelasi nivel de confort ca in cazul bumbacului. Parcurge articolul in continuare si afla care sunt cele mai confortabile si la moda hainute pentru bebelusi.

  1. Salopeta

Salopeta este un articol vestimentar potrivit pentru bebelusi, datorita faptului ca este confortabil, dar si pentru ca este foarte practic. Ia in considerare produsele care sunt prevazute cu capse sau cu fermoar in fata, pentru a fi usor de dat jos, dar si de imbracat. Exista si salopete prevazute cu botosei si manusi, in functie de anotimp. Pe langa faptul ca asigura un confort termic ridicat, salopetele ii ofera copilasului si suficienta libertate de miscare.

  1. Body-uri

Body-urile sunt piese vestimentare usor de asortat, care le ofera celor mici un nivel ridicat de confort. Acestea poti fi prevazute cu capse, pentru a fi usor de imbracat. Cu toate acestea, este recomandat ca in primele luni de viata ale copilului tau sa iei in considerare un sistem de inchidere care este aplicat pe toata lungimea body-ului, pentru ca cei mici tind sa se sperie imediat atunci cand simt ca respiratia le este obturata.

  1. Compleuri de bebelusi

De regula, un compleu de bebelusi este realizat din minimum doua articole vestimentare, care sunt asortate din punct de vedere cromatic. Pe langa faptul ca au un aspect estetic placut, acestea se dovedesc a fi foarte practice si confortabile. Ia-le in considerare pe cele care nu sunt decorate cu diverse ornamente, pentru ca sunt considerate a fi periculoase pentru copii.

Cele trei idei amintite in articol sunt adecvate pentru bebelusi atat din punct de vedere practic, cat si din punct de vedere estetic. Ia in considerare cele trei piese vestimentare amintite mai sus si nu iti va fi niciodata greu sa creezi tinute.

 

Sursa foto:

https://stock.adobe.com/ro/141475964