Ce inseamna parinte modern? Cum se gaseste un echilibru intre modern si traditional cand vine vorba de parenting? Ce modele morale sunt oferite copiilor? Cum sunt incurajati micutii sa fie increzatori si liberi? Totusi, stabilirea limitelor, invatarea valorilor sunt de asemenea importante, cum se stabileste un echilibru?

Raspunsurile acestor intrebari se ofera pe 3 octombrie 2023, in Bucuresti la Hotel Marshal Garden, in cadrul conferintei Modern Family Challenges, care incepe la ora 18.00.

Acest eveniment pune accent pe modele sanatoase si etica, dezvoltarea osteo-musculara a prichindeilor, moduri de organizare in familie si impartirea responsabilitatilor, astfel incat parintii sa se bucure de timpul petrecut cu copii si bunicii. Specialisti in sanatate, parenting si organizare vor explica pe larg aceste subiecte.

Participarea la Modern Family Challenges este gratuita, in limita locurilor disponibile si se face la acest link.

Program Modern Family Challenges

✔ Liliana Hadji, psiholog si fondator Gritty Education, va vorbi despre educatia morala a copiilor.

✔ Tania Ghinea, kinetoterapeut principal va explica importanta posturii copilului cand sta la masa, invata in banca sau este la joaca.

✔ Family Talks: Diana Mihaila, Master Professional Organizer si Mihaela Cristea, psihoterapeut, se vor dedica subiectului organizarii in familie. Vor vorbi despre educarea copiilor astfel incat sa fie organizati si sa isi respecte responsabilitatile, mai ales in familiile „aglomerate”.

 

La Modern Family Challenges se vor dezbate subiecte importante pentru o dezvoltare sanatoasa a oricarei familii contemporane. Invitatii, experti in acest domeniu, vor oferi detalii valoroase si idei practice pentru familiile care vor sa aiba o relatie armonioasa, unde timpul de calitate este foarte important.