Motivatia incurajeaza copiii sa invete si sa-si atinga obiectivele, iar o mentalitate pozitiva ii ajuta sa depaseasca provocarile. Noua editie Modern Dad’s Challenges, eveniment gratuit pentru tatici, va aborda acest subiect. Sunt asteptati la eveniment tatii care vor sa isi motiveze copiii sa isi dezvolte meta-competentele in contextul invatarii online. Se va vorbi si despre rolul scolii, despre sistemul de invatamant din ziua de azi si ce rol au parintii in asigurarea succesului academic al copiilor. 

Modern Dad’s Challenges are loc la Hotel International din Bucuresti pe 8 noiembrie 2023, incepand cu ora 18.00. Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile. Inregistrarea la editia „Motivatia si mentalitatea copilului in contextual e-learning” se face completand aici formularul de participare.
 
Internetul nu este doar despre like-uri, filmulete haioase sau jocuri online. Este important ca parintii si sistemul de invatamant sa sustina interesul copiilor pentru resursele educationale online, oferindu-le sprijinul necesar pentru a-si mentine motivatia si a invata din materiale de incredere.


„Implicarea tatalui in educatia copilului este relevanta in fiecare etapa din dezvoltarea copilului, asadar invitam tatii sa dedice o seara, cateva ore, pentru informarea lor si sa beneficieze de experientele pe care le-am pregatit impreuna cu partenerii nostri, cat si multitudinea de informatii pe care le vor afla de la specialistii invitati”, spune Sofia Frunza, initiatoarea comunitatii si mama din spatele Modern Dads.

De la 18.30 – 19.20, in cadrul Modern Dad’s Challenges, se va raspunde la intrebarea „Cum sa ne crestem copiii pentru a deveni competenti intr-un viitor digital?”


Copiilor ar trebui sa li se vorbeasca despre importanta invatarii continue, despre setarea obiectivelor, gestionarea timpului si a resurselor. Nimic nu este gratuit cu adevarat, asa este? Discutiile despre bani, cum sa economiseasca si sa cheltuiasca responsabil, ii vor invata sa fie responsabili financiar si sa dezvolte o intelegere sanatoasa despre bani.

De la 19.20 – 20.00 la Modern Dad’s Challenges se va raspunde la intrebarea „Ce le spunem copiilor despre bani?”

Programul conferintei include sesiuni de networking, concursuri, discutii moderate de Alex Aninosanu, etc. Printre speakeri se numara psihologul Alina-Cristiana Dumitrache, profesorul de la Scoala de Bani Catalin Isbase si, nu in ultimul rand, Andrei Dunuta, Antrenor Vanzari.


Construirea unei motivatii puternice si a unei mentalitati pozitive in e-learning poate avea un impact major asupra succesului academic al copiilor. Tatii moderni sunt asteptati sa afle mai multe detalii pe aceste teme la Modern Dad’s Challenges.